Online administratie:

Wij automatiseren en digitaliseren je administratie. Jij levert je bonnen en facturen aan via een app die je van ons krijgt. Wij doen de rest. Veilig, makkelijk en efficiënt.

Financieel advies:

Wij werpen een kritische blik op je uitgaven en brengen structuur in je administratie aan. Wij kijken verder dan cijfers en kunnen je sparringpartner zijn. Onze frisse blik kan voor jouw onderneming een flink verschil maken.

Belastingaangifte:

Wij regelen  voor je de btw- en inkomstenbelasting. Je krijgt van ons een herinnering om je belasting tijdig te betalen. Nooit meer boetes dus! Maar wij kijken ook met je mee wanneer het fiscaal aantrekkelijk is om te investeren.

Advies voor starters:

Wij vinden het fantastisch om startende ondernemers te helpen met het opzetten van hun onderneming . Zo kunnen we je helpen en adviseren met alle mogelijke zaken die bij een start van een onderneming aan de orde kunnen komen.

Wij snappen dat je als startende ondernemer je kosten zo laag mogelijk wilt houden. Daarom geven  wij u 12 maanden lang een korting van 75% op al onze werkzaamheden.

Interim dienstverlening:

Wij leveren ook interim dienstverlening, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap. Wil u meer weten over deze dienstverlening en de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op.